Charter

Upplev Göteborgs skärgård
med M/S Kungsö

 

Skapa en oförglömlig resa i Göteborgs skärgård ombord på M/S Kungsö. Äventyret kan börja vid Stenpiren i centrala Göteborg och fortsätta i stort sett vart ni önskar i vår underbara skärgård.


Ställ till med fest till sjöss! Med dukat bord i salongen, drinkar på soldäck och dans i bardelen är succén given. Anordna företagets kick-off eller konferens ombord – här finns gott om plats för arbete och umgänge. Eller chartra båten och skapa ett eget och unikt event i skärgårdsmiljö. Vi hjälper er gärna att planera ert evenemang och tipsar er om fina resrutter.


Möjligheternas resa


M/S Kungsö är ett flexibelt fartyg som kan anpassas för de flesta typer av arrangemang. Ni
bestämmer själva hur ni vill lägga upp ert event.
Ni kan stå för arrangemangen själva eller ta in en eventfirma som sköter allt – vi ger er full valfrihet. Vi finns tillgängliga för att diskutera lämpliga lösningar och har även kontakt med flera duktiga cateringföretag och andra leverantörer.
Ni hyr fartyget i minst 3 timmar och kan välja att genomföra resan när som helst under dygnet. Hör av er till oss om ni har frågor eller önskemål. Vi lämnar givetvis offert på ert arrangemang.


Många turer och resmål att välja bland


Det finns mycket att se och uppleva i Göteborgs skärgård. Vi hjälper er gärna att lägga upp en lämplig rutt för er resa, efter era önskemål och med passande stopp om så önskas.
Kanske tar vi en färd söderut i skärgården. Vi rundar Vrångö och passerar välkända öar, som Styrsö och Brännö. Vill ni längre ut till havs sätter vi kurs västerut mot Vinga, Evert Taubes barndomsö, med dess berömda fyr. Därifrån är det inte långt till populära öar som Hönö och Öckerö. Längst norrut i skärgården hittar vi Rörö, en ö som till stora delar är naturreservat och känd för sin orörda natur och karga skönhet.
M/S Kungsö ger er alla möjligheter till en lyckad tillställning och en garanterat komfortabel resa i Göteborgs vackra skärgård.


Välkomna ombord!

 

Kontakt

Fredrik Helm

För bokningsförfrågan, priser och mer information om fartyget M/S Kungsö är du
välkommen att kontakta oss på telefon 031-69 64 17 måndag till fredag 08:30-16:30, eller maila: fredrik.helm@styrsobolaget.se